Full-time Software Developer ALBVISION Prishtinë
Full-time PHP dhe/apo MySQL Programmer ALBVISION Prishtinë

Full-time CALL CENTER, Cercasi Operatori Telefonici Infinity Calls Sh.p.k Tiranë 05-04-2012
Full-time CALL CENTER,Cercasi Operatori Telefonici Infinity Calls Sh.p.k Tiranë 08-03-2012
Full-time Cercasi Operatori Telefonici Infinity Calls Sh.p.k Tiranë 28-02-2012
Full-time Cercassi Operatori Telefonici Infinity Calls Sh.p.k Tiranë 27-02-2012
Full-time Tirane, ofroj vend pune Operator Telefonik Infinity Calls Sh.p.k Tiranë 23-02-2012
Full-time Ofroj Vend pune Operator Telefonik Infinity Calls Sh.p.k, 15-02-2012
Full-time Ofroj Vend pune Operator Telefonik Infinity Calls Sh.p.k Tiranë 14-02-2012
Full-time Tirane, ofroj vend pune Operator Telefonik Infinity Calls Sh.p.k Tiranë 14-02-2012
Full-time Ofroj Vend pune Operator Telefonik Infinity Calls Sh.p.k Tiranë 10-02-2012
Full-time Ofroj Vend pune Operator Telefonik Infinity Calls Sh.p.k Tiranë 09-02-2012

Full-time Mirembajtje e dhomave (Hostesë) Dimal Sadiku Prishtinë 109
Full-time Financiere - kontabiliste agjencioni i pare per sherbime Prishtinë 87
Full-time Agjent Shitjeje Tregasi Distribution Ferizaj 83
Full-time Teknike ose Inzhinjer i elektronikes NTP GLOBBUS Prishtinë 47
Full-time Asistente administrative NTSH " Thuraja Travel " Prishtinë 33
Full-time Udhëheqës divizioni Migros Commerce Prishtinë 30